Light Elegance University

OPLEIDING

Opleiding Light Elegance University

Gebruik jij de producten van Light Elegance? Of heb je interesse om onze producten beter te leren kennen?

Dan is LIGHT ELEGANCE UNIVERSITY echt iets voor jou!

Light Elegance University is een uniek concept waarbij we ervoor zorgen dat je door middel van diverse educatieve modules een hoger niveau zal bereiken. Na het afronden van alle modules alsook het deelnemen en slagen in het examen ontvangt u een “Award of Excellence” en mag u zich terecht Light Elegance Master Nailtechnician noemen.

Voor wie is Light Elegance University?

Light Elegance University is voor elke gediplomeerde en professionele nagelstyliste die interesse heeft in de Light Elegance producten of hier reeds mee werkt en op zoek is naar meer kennis, techniek en zelfzekerheid.

MODULE 1 - KOM MET ONS KENNIS MAKEN!

Tijdens deze module ontvangt u van ons een uitgebreide productvoorstelling met nadien enkele demonstraties. We maken u wegwijs in het Light Elegance University parcours en de verschillende modules. U ontvangt een uitgebreide productcatalogus en een stalenpakketje.
Na het volgen van deze module hebt u geen enkele aankoopverplichting noch de verplichting om verdere modules te volgen.

Prijs: gratis
Model: geen
Tijdsduur: max. 2u

MODULE 2 - ANATOMIE, PATHOLOGIE, HYGIENE, CHEMIE & VOORSTELLING P+

Als nagelstyliste is het noodzakelijk dat u op de hoogte bent van de anatomie van het hand, vingers en nagels. Daarnaast is een goede kennis van pathologie (nagelaandoeningen) erg belangrijk om uw vak naar behoren uit te oefenen. U wilt immers toch weten waarmee u bezig bent. Bij Light Elegance University gaan we nog een stapje verder met…..chemie! Weet u eigenlijk waaruit gel bestaat? En hoe het uithardingsproces nu écht in zijn werk gaat? P+ is de Soak+Off gel (gelnagellak) van Light Elegance. In deze module bespreken we de productkennis alsook de ‘step by step’ voor deze behandeling.

Prijs: € 69
Model: geen
Tijdsduur: max. 3u

MODULE 3 – DE OPBOUW VAN DE NAGEL & EEN NIEUWE SET met PERFECT SMILE-LINE

Hoor je ook soms benamingen die je niet echt kent? Apex, Convex, Lower Arch, Upper Arch, Convace? Dit heeft allemaal met de juiste opbouw van de nagel te maken. In deze opleiding gaan we tot de kern van een perfect voorbereide natuurlijke nagel, de juiste tipkeuze door het analyseren van de nagelvorm, de mooie diepe smile-line, een correcte opbouw en de juiste vijltechnieken.

Prijs: € 69
Model: geen
Tijdsduur: max. 3u

MODULE 4 - MARKETING & BIJWERKEN met COLOR GEL

Hoe jezelf en je diensten verkopen? Van ons krijg je hierover wat leuke tips! We vervolgen deze opleiding met de bijwerking van een uitgegroeide nagel. Hoe dun je een nagel correct uit? Is het nodig om alle product te verwijderen? We concentreren ons wederom op de correcte opbouw en de juiste vijltechnieken zodat je vooral ook snelheid leert maken. Daarbij gaat alle focus eveneens naar een perfecte kleurapplicatie. Deze module maakt je helemaal zelfzeker!

Prijs: € 69
Model: geen
Tijdsduur: max. 3u

MODULE 5 – REVERSE TECHNIEK & SJABLONEN

Een verlenging met sjablonen is niet alleen stevig maar ziet er ook veel natuurlijker uit. We leren je verschillende manieren om je sjabloon te plaatsen alsook te verlengingen. Daarbij laten we je zien hoe je een reverse nagel opbouwt en de smile-line creëert en dit eveneens op verschillende manieren! Een meer dan interessante module!

Prijs: € 69
Model: geen
Tijdsduur: max. 3u

MODULE 6 - VORMEN

Als nagelstyliste moeten we soms ook uit onze ‘comfort-zone’ durven komen en eens iets nieuws uitproberen! In deze module bekijken we daarom een aantal gewaagde vormen van kunstnagels zoals bijvoorbeeld: stiletto’s, baby stiletto’s, pipe nails, almond,…. En uiteraard leren we jullie één van deze vormen plaatsen met sjablonen.

Prijs: € 69
Model: geen
Tijdsduur: max. 3u

MODULE 7 – NAIL ART

Ook met Light Elegance producten kan u creatief te werk gaan. Gelpaint, pigments, marbling…in deze module vormen ze al snel geen geheim meer. Snelle en fantasierijke Nail Art waarmee je in je salon onmiddellijk aan de slag kan.

Prijs: € 69
Model: geen
Tijdsduur: max. 3u

MODULE 8 - HET GROTE EXAMEN

Dit is de grote dag! Het eindexamen is er. We starten eerst met een theoretisch examen waarbij we verwachten dat u een goede kennis heeft van de anatomie, pathologie, chemie en de Light Elegance producten.

Daarna starten we met het praktijk examen waarbij u een aantal verschillende technieken en vormen zal moeten demonsteren. De inhoud hiervan wordt pas op het ogenblik van het examen medegedeeld.

Om te kunnen deelnemen aan het examen dient u elke voorgaande module te hebben gevolgd en afgerond. U ontvangt na elke module een certificaat van deelname.

Prijs: gratis
Model: model zonder kunstnagels of uzelf
Tijdsduur: max. 3u

Na het afronden van alle modules alsook het deelnemen en slagen in het examen ontvangt u een “Award of Excellence” en mag u zich Light Elegance Master Nailtechnician noemen.AGENDA

Onze opleidingen per maand

Schrijf je nu in
inschrijvingen voor opleidingen zijn beperkt