Acryl

OPLEIDING

Opleiding Acryl

Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. U hoeft niet met uw hand in een UV- of LED lamp.

Bij ons weet u waar u aan toe bent en kan u vooraf duidelijk zien wat de opleiding gaat kosten en leert u ALLE knepen van het vak in 1 opleiding. Geen extra of aanvullende modules. Geen verrassingen!

De opleiding is zowel voor beginners als voor zij die al voorkennis hebben met bv. gelnagels. Beginners volgen eerst module 1 waarin theorie en een praktisch basisluik aan bod komt Gevorderden in de manicure die kunnen bij module 2 instappen. U kan aantonen dat u de voorkennis uit module 1 op een professionele manier hebt verworven.

module 1: cursus: 300 € excl btw, pakket 185 € excl btw.

module 2: cursus: 600 € excl btw, pakket 200 € excl btw.

Module 1 + 2 = 900 € excl btw, startpakket is 385 € excl btw.

= totaal normaal 1285€ excl btw NU 1150€ excl btw.

Module 1

Acryl Module 1 : U hebt geen voorkennis (manicure – gelnagels – soak off nagels)

Les 1.1: Theorie is de basis en een onmisbaar onderdeel van deze opleiding. Tijdens dit deel komen ern diverse onderwerpen aan bod: anatomie, pathologie, ziekteleer en hygiëne. Dit theoretisch luik is nodig om het vak op een verantwoordelijke en professionele manier uit te voeren. (3u)

Les 1.2: Mini-manicure en nagels verlengen met sjablonen: in deze les leert u een perfecte mini-manicure uit te voeren (het voorbereiden van de nagel op het plaatsen van acrylnagels) en we leren sjablonen aanbrengen om nagels te verlengen. (3u)

Les 1.3: Nagels verlengen met tips. Het vergt veel oefening en vaardigheid om tips te kunnen plakken en in te blenden. Tijdens deze les leert u alle knepen van deze techniek. U werkt op eigen nagels. (3u)

Les 1.4: Full color soak off techniek. Demo en uitleg over soak off. Deze les is na het volgen van de vorige lessen. (3u)

Les 1.5: Freestechnieken: Je leert werken met een freestoestel en maakt kennis met alle benodigdheden. Je werkt op eigen nagels.(3u)


cursiste B. Bekaert - 2017

Module 2

Acryl Module 2: U hebt een diploma manicure, gelnagels of soak off systemen.

Wij werken in onze opleidingen met professionele en kwaliteitsvolle producten van Nailharmony.

Les 2.1: Productkennis en chemie. Het spreekt voor zich dat u zich ervan bewust moet zijn met welke producten u werkt, hoe het werkt en wat het doet. Dat kom je allemaal in deze les te weten!. Verder maak je kennis met het product en. Voor u op een model kan gaan werken is het belangrijk dat u het product goed kan beheersen. We gaan alvast aan de slag! (3u)

Les 2.2: Opbouw van de nagels met acryl. We gaan de natuurlijke nagel opbouwen met clear acryl poeder. (optie: Afwerken kan met Soak Off gel). (3u)

Les 2.3: Color french. Je leert een french te vormen met glitter acryl en de opbouw van de nagel met clear of pink acryl. Je werkt op tips en sjablonen. (3u)

Les 2.4: Color french op een model (3u)

Les 2.5: Reverse techniek. Je leert color french aanbrengen volgens de reverse techniek op een model. (3u)

Les 2.6: French manicure: witte french op model (3u)

Les 2.7: Probleemnagels behandelen: tijdens deze les zullen we bijtnagels aanpakken. De nagels worden verlengd met sjablonen. (3u)

Les 2.8: Bijwerking: Je leert hoe je nagels kan nabehandelen. Resultaat: Full Colorgel.(3u)

Les 2.9: Nailart: Let’s play! Niets is leuker dan creatief bezig te zijn met acryl. Fading, bloemen, inlay en ontop… niets ontsnapt onze aandacht! (3u)

Les 2.10: let’s practice: (optie – gratis) je brengt een model mee dat geen kunstnagels heeft en zet een volledig nieuwe set acrylnagels.

Les 2.11: Final Exam: (gratis) het examen bestaat uit een theoretisch en praktisch luik. Als praktijk zet u 1 set french manicure acrylnagels.AGENDA

Onze opleidingen per maand

Schrijf je nu in
inschrijvingen voor opleidingen zijn beperkt