Gelish Soak Off

OPLEIDING

Opleiding Gelish Soak Off

Gelish aanbrengen is zo gemakkelijk als nagels lakken. Toch vraag het enige vaardigheid, die wij u graag aanleren in deze cursus GELISH MANICURIST.

Hebt u al voorkennis van manicure, bent u kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure of nagelstyliste van opleiding, dan bieden wij u een gratis workshop aan! Kijk in onze opleidingsagenda naar de data of informeer via opleiding@keyola.be.

Hebt u nog geen voorkennis van manicure of wenst u uw kennis bij te schaven en opnieuw aan de basis te beginnen, dan is het aan te raden om deze opleiding te volgen.

Tijdens een 3-daagse opleiding leert u alle basistechnieken van de Gelish Manicuretechniek, zodat u aan het einde van de cursus in staat bent om een volwaardige Gelish Manicure behandeling uit te voeren! Oefening baart kunst en is van groot belang om succesvol te worden!

De cursus kost 175 € excl btw (9u)

Voor het praktische luik hebt u basismateriaal en -producten nodig. Voor het volgen van deze opleiding is de aankoop van een startpakket bij Nailcenter Keyola noodzakelijk. Maak een afspraak met ons zodat wij een pakket op maat kunnen voorstellen.

Programma Gelish Soak Off

de opleiding wordt ingedeeld in 3 lesdagen van telkens 3uur.

Les 1: Theorie: Anatomie van de nagel, nagelziektes, hygiëne in het salon, vijlen en vijltechiek, voorstelling van Gelish.

Les 2: Praktijk: manicure en Gelish Full Color uitvoeren op een model. Het model moet ouder zijn dan 18 jaar en mag geen kunstnagels dragen.

Les 3: Praktijk: U brengt een model mee dat Gelish Full Color nagels draagt. We gaan deze verwijderen en leren een French Manicure aanbrengen. We leren de nagels verstevigen met een extra laagje Structure Gel van Gelish.

Eenmaal per jaar kan u deelnemen aan het Gelish Manicurist Examen. Vraag ernaar wanneer dit zal plaatsvinden.


cursiste B. Van Holder - 2017


AGENDA

Onze opleidingen per maand

Schrijf je nu in
inschrijvingen voor opleidingen zijn beperkt